torsdag, januar 18, 2007

Uff...her har vi IKKE lette dager for tiden :O(
Dette med lapp foran øyet er ikke lett for Truls. Han er rett og slett redd fordi han ikke ser så mye, noe han blant annet viser ved å være innesluttet, sint og veldig irritabel. (Samt at han gråter endel...snufs..) Forhåpentligvis går det lettere med tiden...3 mnd med lapp det meste av tiden er laaaaang tid for en liten gutt!!!

I dag har DT sidene for januar blitt lagt ut på hobbyhimmelen. Vi har blandt annet alle brukt samme ark/alfabet på layouter, bare i ulike farger. Gøy å se hvordan de andre løste det!!! (Imponert over mine "DT-englesøstre" hvor kreative de er!!!)
Denne uken hadde jeg også laget layout til andre runde i skisse-o-mania på scrapping, og her har dere den:

Ikke av de mest kreative layoutene jeg har laget...men minnet er i allefall foreviget!

Divafinalen...vel...den har jeg IKKE kommet igang med. Har heller blitt til at jeg har puslet litt med utfordringen fra Linda, som forøvrig ser ut til å bli ett bidrag til The M Game på minneriket.

Snakket også akkurat med "familien" i Usa....og har nå fått valget om jeg vil komme "hjem" til de i Philadelphia eller om vi skal reise til Florida. Ikke akkurat ett enkelt valg skal jeg si dere...to vidt forskjellige ferier....sol og sommer i Florida...eller "hjem" til Philadelphia. Må nok i tenke boksen noen dager...

Heidi

3 kommentarer:

Ellen sa...

Stakkars Truls, da! Håper det går bedre etter hvert!
Syns den var kjempefin, den pynte-LO'en. Så gode farger, og skjønn pyntegutt, da!;o)
Må si jeg er imponert over dere andre englene, jeg også! Strevde litt denne måneden, særlig siden jeg ikke er særlig rosa *lol*
Og Diva har jeg ikke begynt på, jeg heller - må få gjort noe nå i helga har jeg tenkt! Har ikke fått noen geniale ideer foreløpig i alle fall!;o)
Ha ei fin helg, Heidi!

Hilde sa...

Innom for å ønske deg og dine en god helg!!

Håper det er bedre med Truls i dag?! og at alt går bedre etterhvert....

petrinesparadis sa...

stakkars lille gutten.. aldri kjekt med slike ting..

Må også si at LOene dine er skikkelig spreke og flotte.. Wow!!

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...