mandag, januar 01, 2007

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!!!!!!!!

Da var jammen jula ferdig for denne gang...sukk...ett år til neste gang, og like mye stress og styr blir det vel da også ;o)

Nyttårs aften ble feiret i rolige former her i går. Tobias begynte å "mase" på å legge seg allerede ved seks tiden...men etter tre posjoner med gele og vaniljesaus holdt han til nesten ni.
Truls holdt seg våken noen timer lengre...mest på grunn av at han satt og spilte Sabeltann på pc'n tror vi da...ikke en gang sjokoladeskål og potetgull på bordet fristet han vekk derfra!!! Ved 11'tiden gikk han opp for å "hvile" litt.... ;o) ....og den hvilen ble visst til i dag tidlig ved 8 tiden...
Vi rakk å sende opp noen raketter for guttene også da. Allerede ved 8'tiden begynte vi får feiring. Her har dere noen bilder jeg fikk tatt iløpet av kvelden.
Først Truls og Tobias som koser seg med kalkun middag. (begge har forøvrig håret stylet som sine onkler...fnis...dette er nemlig det HOTTE her i huset om dagen.. Truls som onkel Martin, og Tobias som onkel Trond..)


Så litt fyrverkeri, Truls like alt i år mensTobias ville inn igjen etter første smellen. "Huffamei...kummelt" sa han og ble med mormor inn i stua.

Dagen i dag har vi bare slappet av. Vi har kost oss inne med spill og leker, og tok en tur ut på akebrett og kjelke etter mørkets frembrudd. Dette syntes gutta var kjempegøy!!!
da vi kom inn igjen bestilte vi oss ferdig pizza, og etter at denne var spist var det tid for "pepperkakehusknusing".....Tobias likte ikke dette helt, og forsøkte å reparere huset sitt flere ganger...men til slutt fant også han ut at det var like greit å spise det.


Enda litt igjen til i morgen:


I morgen er det vanlig arbeidsdag på mamma'n igjen...sukk....gutta har planleggingsdag i barnehagen, og de skal få kose seg hjemme med pappa'n enda en dag!
Det har blitt meget lite scrapping på meg i julen, og håper virkelig jeg skal få satt meg ned i løpet av uka. Har jo både ny symaskin som MÅ testes, samt at det ligger masse spennende skisser og utfordringer på forumer. Den 15.01 er det dessuten bare å lade opp til finalen i Diva2006 på scrapping.no.

Ønsker dere alle en riktig god start på det nye året, og håper alle deres ønsker og drømmer for 2007 kommer til å gå i oppfyllelse!!!

Må bare oppdatere litt til her...kom plutselig over dette bildet av Truls som jeg tok før jul.
Jeg hadde vært oppe og besøkt en venninne av meg, og hun lager verdens beste jordbærsyltetøy i følge Truls.
Så da han så boksen som var med fra henne var han kjapp til å finne frem brød og smør for å få seg en brødskive...samt at store deler av boksen gikk rett i munnen... ;o)Klem Heidi.

5 kommentarer:

Sylvi sa...

Godt nytt år til deg også, Heidi! Ønsker det beste for deg og dine i det nye året!!!

Lykke til med DIVAfinalen :o)

Monica sa...

Godt nytt år til deg og dine Heidi! Høres ut som om dere har hatt en koselig feiring. Og jeg må si de to gutta dine var veldig barske med onkel-frisyrer *fnis*
Masse lykke til med Diva-finalen!!
Klem, Monica

Lene S sa...

Godt nytt år, Heidi! Her var det mange koselige bilder å se! Godt å se at dere har kost dere med jule ohg nyttårsfeiring:o)

ania sa...

Mange flotte bilder!! :) Herlig med juleferie, men alle ting må komme til en ende...eller noe sånt :) Lykke til med scrappingen! Scrappet tre LO'er idag jeg, såå deilig! :)

Synnove Olava sa...

Godt nytt år, Heidi... :-)

Gleder meg til å se alle de flotte layoutene jeg vet at du kommer til å lage i 2007.

Flotte bilder av guttene dine.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...