mandag, januar 08, 2007

Hmmm...ser ikke ut til at nyttårs "tanken" min om å bli en flittigere blogger har fungert så langt...men her kommer en liten oppdatering.
Scrappelysten her i huset forsvant sammen med nissen tror jeg...har overhode IKKE hatt lyst til å scrappe eller gjøre noe som er scrappe relatert.
Aner ikke hvorfor...men sånn har det nå vært, og fremdeles på en måte er....
Satte meg riktignok ned på søndag og fikk scrappet en kjapp layout til skisse konkurransen på minneriket. Hadde planer om å delta i alle gruppene...men ble bare med Chatterbox ark denne gangen. Det var faktisk litt gøy å finne frem i de igjen...for det er jammen lenge siden den "mappa" har blitt tatt frem. ;o)
Sitter også å "bryner" meg på DT bidragene til Hobbyhimmelen....sier til meg selv hver mnd.."nå skal jeg være tidlig ute"...men...ehhh....vel, bidrag blir det. Og utfra mine øyne er i allefall den som er under finishfasen nå veldig ulik meg.

I går kom det ENDELIG litt vinter hit til Gjøvik...som riktignok forsvant igjen i dag...
URK, skikkelig kjedelig for gutta dette. Vi kasta oss i allefall ut i snøværet i går, og både store og små fikk lekt seg og blitt våte.
Noen bilder fikk jeg også tatt...men neimen om det er lett å ta bilder i snøvær altså!!!
Ixus'en fiksa ikke dette i det hele tatt.....og bildene derfra ble rett og slett bare merkelige. Speilrefleksen var det kameraet som taklet dette best...og da med meg på ganske god avstand fra gutta.


Noen blinkskudd er det vel egentlig ikke...men nå har jeg da i allefall vinterbilder...fnis...

Tok noen andre bilder med Ixus'en i bilen...og der syntes jeg "lomme" kameraet gjorde en bra jobb...både i forhold til farger, men ikke minst i stabilitet siden bilen var i bevegelse.


Vel...denne uka står 40 års dagen til mannen for tur, samt sosialt treff for jobben. Så aktivt blir det på alle fronter.
Ha en flott uke alle sammen!!

Heidi

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempeflotte vinter-bilder av guttene dine :-) Får håpe scrappelysten kommer raskt tilbake igjen. Gleder meg bestandig til å se nye LO'er fra deg :-) Ha en fortsatt fin uke! -Marita Isaksen

ania sa...

Huffda Heidi! Sender noen scrappe-vibber over! Jeg likte godt CB LO'en din iallefall så alt for gale kan det vel ikke være håper jeg? :)

Kathrine sa...

Du vant jo til og med med cbloen din så!
Håper scrappelysten plutselig kommer svevende tilbake - kanskje du for en gangs skyld må prøve noe annet enn loer ;)

Rita sa...

Herlige vinter bilder av gutta dine. Har ikke blitt så mange snø bilder her i gården heller i år. Men nå ser jeg ut at det laver ned, store, herlige, hvite filler. Og det ser ut til å legge seg *håpe, håpe* Kandskje det kan bli både snøkos og snøbilder i helgen, det hadde vært deilig. Likte CB LOen din kjempe godt. Håper du finner scrappe-grooven din igjen, også gleder jeg meg til å se hva du lager for HH - både i ny og gammel Heidi-stil :)

Lene S sa...

LOL Så herlige bilder av gutta!! Det nederste er jo bare ubetalelig! Håper alt står bra til...nyt helgen!

:o)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...