lørdag, januar 13, 2007

Lørdag 13.januar allerede....jammen går dagene unna, er jo ikke lenge til det er vår og sommer igjen.
Her har det ENDELIg kommet litt snø. Etter noen dager med ekstremt glatt føre kom det snø torsdag, og den ligger nå her enda i allefall!!! Guttene er veldig fornøyde med dette, og bare vi beveger oss ut av døren bare MÅ de ut i snøen og gå litt.
På scrappefornten har det beveget seg litt denne uken. Har i allefall klart å få ferdig DT bidragene til hobbyhimmelen, så nå er det bare å vente til de blir lagt ut og nye oppgaver blir tildelt!!
Hobbyhimmelen har forresten også lagt ut en spennende konkurranse i disse dager.
Denne kalles Scrappefeber, og er basert på samme konsept som tv programmet Dansefeber (So you think you can dance?) for de av dere som kjenner til dette.
Må nok se om jeg ikke får slengt inn en layout til audition her!! Og oppfordrer med dette ALLE som er innom bloggen her å gjøre det samme!!!! ;o)

Som jeg skrev tidligere leverte jeg også 1 layout til skisse konkurransen på minneriket. Og jammen gikk den ikke av med seieren i sin gruppe. (Chatterbox) Kjempegøy!!!!! Her ser dere mitt bidrag:

I helgen skal vi bare slappe av. Dvs vi skal ha ett lite selskap for mannen som fylte 40 år denne uken. Ellers så skal jeg snuse litt på nettet og se litt i scrappebladene mine etter tips og triks. På mandag legges nemlig Diva finalen ut....SPENNEDE.....!!!!!

Litt "barnslig" linking på slutten av innlegget...fnis...dersom dere ser på profilen min har jeg "endret" meg litt i det siste..og her har dere link til siden jeg nå leker meg på.

Ha en flott januar helg alle sammen!

Heidi

5 kommentarer:

Hege sa...

Hei Heidi!

Så flott den LOen var. Imidlertid ikke noen overraskelse at du vant med chatterbox:-) Gleder deg til å komme i gang med diva finalen? Jeg håper på ikke alt for mange oppgaver - travle dager! Så mannen din har også tippet 40 - min har dag i dag:-)

Ha en flott lørdag!

Klem Hege

gudrun sa...

Så flott hårstyle du har fått da;) *fnis*
Søte disse små jentefigurene....og så gøy å lage....særlig hvis man egentlig burde gjort noe helt annet....lol
Tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min forresten. Det setter jeg skikkelig stor pris på!
G
:)

Kjersti sa...

Gratulerer så mye med seieren - vel fortjent! Likte LOen din kjempegodt. Og bloggen din ser btw helt normal ut ;)

ania sa...

Kul facelift på bloggen din da :D

Nina`s Rosa verden sa...

Takk for hyggelig hilsen i bloggen min Heidi!!
Gratulerer så mye med seier`n i din gruppe!! Kjempemoro med en seier da! Ikke så ukjent for deg det! :) Må si jeg er en stor beundrer av loène dine.Liker så godt den enkle rene stilen din!! Så er du flink med farger til gutta dine syntes jeg.Ikke alltid lett med guttefarger og ark,men det fikser du så greit så!!!
Spennende med scrappefeber da!! Får se om jeg blir med der :)
Ønsker der en fin og innholdsrik uke som kommer!!
KLEM:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...