tirsdag, januar 30, 2007

Phu....da var divafinale bidragene levert!!!!
Tror faktisk aldri jeg har scrappet så fort til noen konkurranse før... Ikke de store overraskelsene fra denne kanten denne gangen tror jeg, men kom nå i mål. :O) (Noe reisegavekort kommer nok ikke i denne retningen..he, he.)
Gleder meg til å se alle bidragene bli lagt ut, er også spent på hvordan avstemmingen skjer i år. Frist for bidragene er 20.00 i morgen, og bidragene skal legges ut innen ett døgn etter dette!!!

Merker nå at jeg får lyst til å scrappe mer, så kanskje dette var "proppen" som skulle løsne. Fikk en flott pakke med diverse DT materiale i dag også...og gleder meg til å se nærmere på det!!
I pakken lå det også en "nyttårsgave"!!!! (Wheeee!!! Tusen, tusen takk Geirun!!!)
Fikk "Photography for scrapbookers" av Tracy White. Spennede bok som gir tips og triks for hvordan man tar bedre bilder, forklaringer med innstillinger av kamera etc. Har rukket å bla så vidt i den...og allerede kjenner jeg at denne boken må jeg studere nærmere med kameraet for hånden!!! Dette ser ut til å være TOPP for meg som er egenlært på godt og vondt..he, he.


Dessuten har jo scraliftCup 2007 startet på papirgleder. Designerene la tidligere ut endel layouter til Show Off, og oppgaven er rett og slett å scraplifte en av disse + ha med 2 kriterier.
Denne gangen skal man ha med stempeltrykk og noe hjerteformet som er minst 2 cm høyt. (Man kan ha mer enn 1 av hvert.)
Har allerede funnet en layout jeg kunne tenkt meg å scraplifte ;O)
Fristen for denne konkurransen er 7.februar...så det er bare å slenge seg med jenter!!!

I morgen er dessuten fristen for The M Game på minneriket. Desverre ser det ikke ut til at jeg rekker mer enn det ene bidraget som jeg har *fluet* med utfordringen jeg tidligere i måneden fikk av Callista/Linda. Blir spennende å se alt det de andre har laget!!!

Ha en fortsatt flott uke alle sammen!!!

3 kommentarer:

ania sa...

Så bra! Er spent på å se alle de flotte divabidragene jeg :) Boka er kjempeflott - burde absolutt bla i den flere ganger..hmm :) Tenkte å bli med på PG konkurransen denne gangen, og så gleder jeg meg til nye M-oppgaver :D Ha en fortsatt god dag!

Camilla sa...

Så flott at du fikk i boks divaoppgavene. Gleder meg stort til å se alle bidragene. Håper du får tid til å bli med i skisse-o-mania igjen også nå som diva er over. Jeg har levert 3 bidrag til Minnerikets M-game, men det er skikkelige hastverks greier som jeg ikke er noe særlig fornøyd med egentlig, så vi får se.

I runde 4 på skisse-o-mania gikk jeg nok litt utenfor meg selv ja, så det kan nok være vanskelig å kjenne igjen mitt bidrag denne gangen. Men ble egentlig ganske fornøyd til slutt for denne jobbet jeg lenge med før det løsnet.

Den fotografi boka du har fått er kjempebra. Har den selv og fått mange gode tips fra den. nå venter jeg bare på speilreflekskamera så jeg kan leke meg enda mer.

Kathrine sa...

Så spennende det blir med diva!
Jeg har laget fire bidrag til M game selv om jeg ahdde planlagt flere. Lukter fortsatt litt på liftcupen, men jeg er egentlig ikke å glad i scraplifting. Føler meg bare hemmet av det jeg. Lykke til med deg iallfall! Tenker meg det blir noen supre bidrag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...