mandag, januar 15, 2007

Mandag...og jeg har FRI!!!!!!
Har hatt en treg morgen her i dag, gutta fikk sove til de våknet...og av en eller annen grunn sover de i allefall 1 time lengre nå på ukedagene enn i helgene. Vel, vi kom oss nå i barnehagen slik at de rakk samling. Dette var nemlig VELDIG viktig i dag...det er "ha med dag" og det er her alle viser hva de har med seg. Hadde egentlig planer om at Truls skulle få være hjemme i dag. Vi skal til øyenlegen litt senere, og tenke vi kunne hatt en kose dag...men det var IKKE aktuelt altså..he, he.

I går fikk jeg utfordring fra Stempelgal om å scraplifte denne layouten av crafty girl, og slik ble min versjon. (Thanks for the inspiration crafty girl!)
Hadde forøvrig IKKE lov til å bruke blått denne gangen.

Truls fikk "endelig" den siste Cars bilen i kinderegg serien på lørdag...og jeg skal si det var oppstandelse her...he, he... Dette måtte jo foreviges. Dette er vel første gangen har virkelig har samlet på noe....og han har vel spist kinderegg til lørdagsgodt siden de kom ut til salg tidlig i høst. Blir spennende å se hva han skal "samle" på nå....

Har forøvrig bestemt meg i helgen for at det blir USA tur på meg i mars. Har ikke sett "familien" min der på 6 år nå. (Var over der siste gang når jeg fikk brudekjolen min.) Men må jo si jeg fikk litt sjokk når jeg så hvor mye dyrere flybilettene har blitt bare på grunn av ett årsskifte, vel tur blir det uansett...og faktisk KUN meg alene.
Så nå skal jeg også legge meg opp en liten shoppingliste..*selvfølgelig*..skal blandt annet sjekke litt på priser på ny linse til speilrefleks kameraet + ekstern blitz. Noen som har tips...så ROP ut.

Ha en flott mandag alle sammen!

4 kommentarer:

Camilla sa...

Så flott du løste den scrapliften! Synes faktisk din versjon var finest. Så bra at Truls sin samling endelig ble komplett. Kanskje det blir noe annet til lørdagsgodt heretter?

Høres veldig deilig ut med en fridag uten å være syk. Jeg skal jobbe 28 timer overtid denne uken + selskap for Emilie som har blitt 2 år på søndag. Så da blir det neppe tid til mye scrapping. Men jeg håper jeg rekker å lage en rask en til skisse-o-mania ihvertfall. Vi får se...

Så koselig at du har bestemt deg for USA tur også. Blir sikkert hyggelig å treffe familie man ikke har sett på lenge.

Vel, ha en fortsatt fin fridag!

Anonym sa...

Håper du har koset deg på fridagen din, deilig med litt fri i blant :-) Likte lo'en din utrolig godt, nydelig! Kjempeflotte mønsterark du har brukt, også har du bestandig så mange fine små detaljer på lo'ene dine.

Ha en fin dag videre!

Marita

Aashild sa...

Ååå, denne var flott, Heidi! Så stilig med gult! Det er en farge jeg nesten aldri kommer på å bruke... hmmm... takk for inspirasjonen :)

Kathrine sa...

Flott layout!
Så heldig du er som skal til USA da! Høres gøy ut. Regner med det blir en del shopping.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...