fredag, april 06, 2007

Langfredag allerede...og jeg kan ikke si det har vært noen lang fredag her, for jammen har den gått unna.
Gutta sov faktisk til over 8 i dag tidlig, så vi var uthvilte hele gjengen når vi sto opp. Dermed ble det baking og ferske matmuffins til frokost!! (Takk Kathrine for at du satte meg på dette sporet i går..he, he..hadde nemlig ikke hørt om dette før!)
Etter frokost og litt tv-titting hadde vi tenkt oss på lekeplassen, men vinden var så sterk at vi satte oss i bilen og dro på "Gøy på landet" istedet.
Og dette var TOPPERS!!!
Gutta løp rundt og prøvde sklier, hoppet på trampoliner, syklet osv og var i himmelen tror jeg..he, he.. De har begge blitt MYE tøffere siden sist vi var der. Det er når vi er på sånne type aktiviteter vi ser hvor mye synet til Truls hemmet han før han fikk briller. For før var han reservert og "ville" ikke prøve ting...noe som sikkert handlet om at han ikke så hva det egentlig dreide seg om og ikke fant koordinasjon og balanse. Tobias har tidligere ikke klart så mye av de "store " aktivitetene alene..men i dag gikk det så det suste.
Tobias sovnet i bilen hjem så det ble en velfortjent formiddagshvil på han. Truls var ute og lekte og koste seg.
Her er noen glimt fra dagen vår. (Det er forresten ekstremt vanskelig å ta bilde på sånne "lekesteder", jeg finner i allefall ikke ut hva jeg skal innstille kameraet på for å få "normale" farger.)Etter all leking og soving fant vi ut at vi alle sammen skulle gå en tur på kino, og hva passet da bedre enn å avslutte dagen med "Elias og kongeskipet"!!
Dette var første gangen Tobias har vært på kino og vi var litt spente på om han klarte å sitte stille. Men joda, 2 stk gutter satt etterhvert på mammas fang gjennom hele filmen. :o)
Så i kveld var det to slitne, men fornøyde gutter, som krabbet til sengs med lovnad om at i morgen skal vi ut og bytte sykkelen til Truls. (Da får de begge to-hjuls sykke siden Tobias arver Truls sin!!)
Legger også med ett bilde av minstemann som nå danker ut Morten Abel...eller hva??! ;o)

Er forresten i finalen på Skisse-O-Mania på scrapping denne uken også. Tok en "ania" (knis) og mikset sammen en layout på under en time, men jammen gikk det ikke videre!!! Legger den ut etterhvert.

Heidi

4 kommentarer:

ania sa...

Haha Heidi, jeg trodde det het å ta en hetal jeg ;) :P Så kjekt med lekeland da - det har vi også vært på idag! Innstillinger, tja - si det - jeg hadde min f/ på ca 2-2.2 hele tiden og justerte shutterspeeden accordingly..prøvde å ha den på minst 80-120 iallefall, jo høyere jo bedre pga alle bevegelsene..men...sukk..jeg må virkelig lese mer på dette her ser jeg for det blir så random...resultatet altså :P Legger opp noen bilder imorgen tenker jeg :)

NinaN sa...

Høres ut som om dere har hatt noen koselige påskedager sammen og at guttene har fått masse opplevelser. Matmuffins høres godt ut, må testes.... Ha en fortsatt god påske! :)

Kjersti sa...

*fnis* tok en ania du liksom! Men du lager jo flotte LOer uansett hva du tar i har jeg inntrykk av! Skjønner godt du går videre ;) Så flott å lese at Truls har det bedre med briller... det kan ikke være greit å være hemmet av noe man ikke aner hva er engang. Fortsatt fin påske til dere!

Camilla sa...

Høres ut som dere har hatt en utrolig flott og innholdsrik dag. Lekeland er jo alltid stas. Tror jeg må prøve de mat muffinsene selv for de hørtes veldig gode ut.

Vi har tilbrakt dagen på Ekeberg hos dyrene idag og det er jo så deilig når man kan være ute. Digger å knipse masse flotte bilder. Skjønner godt du sliter med bildene på lekeland, det gjør jeg også. Har ikke speilrefleks enda jeg da så jeg har omtrent gitt opp bilder når vi er på sånne steder. Får teste det ut igjen når jeg får Canon 400D.

Layouten din i runde 13 var foresten superflott! Helt utrolig at du bare brukte en time på den.
Ønsker deg og familien din en flott påske videre!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...