søndag, mai 20, 2007

Phu...jammen er jeg lettet for at 17.mai var på torsdag og ikke fredag eller i går!!! Snakk om å være heldige med været altså!!! Fredag var det nemlig skikkelig surt og kaldt med masse regn...i går holdt vi på å blåse bort og det vekslet mellom sol og regn før man fikk blunket. Er så gøy når denne dagen klaffer med vær og tempratur, da kan barna løpe, leke og vi voksne behøver ikke å tenke på bløte/frosne barn!!
Her er ett lite glimt fra vår dag:

Gutta var kjempefornøyde etter dagen!!! Og Truls syntes det var ekstra stas å få stå bak bestefar mens de spilte nasjonalsangen!!

Ble endel bilder denne 17.mai dagen også...riktig nok ikke så mange "tradisjonelle" bilder denne gangen..men mer bilder i situasjoner. Så kanskje jeg også får scrappet noen layouter av dette... 17.mai bildene har nemlig en tendens som alle andre "høytidsbilder" til bare å bli liggende på pc'n her...

Nå ligger deginsidene hos Hobbyhimmelen for Mai ute. Så her har dere bidragene jeg hadde laget til april:
Ha en flott søndag alle sammen!!

6 kommentarer:

Nina sa...

Flotte 17. mai-bilder du har tatt :o) Gleder meg til å se dem scrappet. Og ja - jeg har tenkt det samme angående været. For en gangs skyld var vi heldig med været :o) Ha en fin søndag !

Anette S sa...

For noen hærlige LOer! Elsker den nederste! jeg synes det er så vanskelig med bilder fra sånne dager jeg også. Føler jeg må bruke alt eller ingenting, om du skjønner. At jeg må bruke alle bildene på en gang, og de passer jo aldri sammen, for det føles litt rart for meg å lage flere LOer om 17. mai f.eks

ania sa...

Så mange flotte bilder fa 17.mai! Falt særlig for det med Truls bak bestefaren!! Haha. Så søtt!! Skjønne LO'er fra April, og ser jeg må sjekke innom HH for å få med meg de nye og etter bloggrunden min :) Ha en fortsatt god helg!! :)

STINES SCRAPPEROM sa...

Hei Hei ! Noen så flotte 17 mai bilder. og den "en blomst til deg" var nyydelig.
Vi og var heldige med været nesten hele 17 mai dagen. =)
Stine (Fru_p)

Hilde sa...

Nydelige bilder du har tatt!! Og jeg digger den siden av Truls med blomstene.... hihi

Ha en fin arb. uke!!

Kirsten sa...

Somn alltid flotte LOer fra deg :D
Digget "ekteskapsbekymringene" jeg *fnis*
Og fine bilder fra 17.mai, det er sånne bilder som går an å scrappe, gleder meg til å se resultatene :D
Ha en strålende uke!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...