torsdag, mai 24, 2007

Ukene løper av sted.....og jeg henger så vidt med i svingene. Det føles i allefall slik om dagen. Det er jo snart JUNI jo!!!!!!!!! *dåne* Hvor ble vinter og vår av????
Har vært stille på scrappefronten her siden helgen..begynte på en layout om Truls og oldefar...og dermed låste det seg gitt. :o( Dette henger nok sammen med at dette er en layout som betyr mye for meg..og som jeg håper skal få betydning for Truls i fremtiden...

Har også plutselig fått med meg at det nå er norsk tekst/forklaring her i bloggen. (Altså når man skriver, redigerer og sånn..) Er dette noe som nylig har skjedd??? Jeg har da ikke endret på noe...som jeg er bevisst da... *dåne*... Det var da engelsk var det ikke????

Åhhh...har forresten ENDELIG fått knipset bildene jeg har jaktet på hele våren!!! WHEEEEEE!!!!
Tobias har nemlig en stor kjærlighet for marker...jupp...MARKER... Desto mer slimete, møkkete og lange de er...desto bedre er det!!!!! Han er det stikk motsatte av storbror...som liker marihøner, sommerfugler og den type "insekter"...Truls løper jo unna når han ser marker... *fnis*
Har imidlertid ikke hatt kamera i nærheten når Tobias har fått fingrene i disse markene. Men her en dag flyttet Iver på noen syriner vi har i hagen...og der bodde det jo noen!! Så her har dere da min markglade gutt!!!


Ny hatt har han også....han nektet å forlate Lindex uten at denne var med!! Dvs...han nektet å ta den av hodet...og siden har han brukt den også!!

9 kommentarer:

Berit sa...

Det med norsken - har vel vært en stund det.... tror jeg ;)
Marker er gøy... for noen! Noen bare elsker småkryp, andre ikke!

Rart med layouter som beveger en, men når de en gang blir ferdige og man er fornøyd vil de stå som en milepæl ;)

Her blir det visst dugnad i morra, jeg blir vel mest kokke ;) Ha en fin helg - det er jo langhelg!
KLEM

Camilla sa...

Endelig fredag, og duket for langhelg. Det skal bli deilig. Kjempefine bilder av Tobias med marken. Synes det er litt kult at han er så uredd for de små krypene. Personlig synes jeg mark er skikkelig ekkelt!!

Sender avgårde en liten konvolutt til deg idag! Så blir det nok en ny verden med bilderedigering.

Ha en strålende helg:)

Monica sa...

å grøss og gru!!! Akkurat nå kjenner jeg at jeg er litt glad for at mitt lille bøllefrø er livredd for alt som er mindre enn en kattunge i størrelse og som beveger seg! (til og med løse tråder på klær *fnis*)
Men gleder meg til å se denne marke-LO`en!
Ha en strålende helg Heidi!

Anne sa...

For en herlig liten Tobias du har. Den lua passet han jo utmerket :-) marker ja...jeg hater jo slike krypdyr od de er en av grunnene til at jeg hater og luke. Men det er jo fasinerende for små kropper og jeg beundrer de små som vil ta og kjenne på dem.
Gleder meg til og se disse bildene scrappet.

Ønsker deg samtidig en fin pinse-helg.

Hege sa...

Så flotte bilder!!!! Nydelige lille Tobias. Marker - grøss og gru - det har Melina dilla på for tiden også. Må vel huske på å dokumentere det - takk for tipset. Ha en flott pinse Heidi!

Klem
Hege

Lene S sa...

LOL Han er en skikkelig go´gutt da...selv med forkjærlighet for ekle småkryp ;o) Jentene mine er livredd for alt fra mygg til veps..og edderkopper. Men marker er helt åreite "dyr".....yæck!

Han en fortsatt fin pinse Heidi!

Klem :o)

Anette S sa...

Det er helt vilt hvor fort tiden har gått dette året. Vi er jo snart halvveis til jul igjen! Æsj, mark! Jeg hadde besvimt om det var min gutt! Men kul hatt! Sånn vil jeg også ha :P

Annette sa...

Jotakk, gutter og mark kan jeg ALT om. Akkurat nå har vi en orm på rømmen i kjelleren. Daniel fikk det for seg at han ville ha en stålorm til venn. Jeg er halvt hysterisk hver gang jeg skal ned i kjelleren og Daniel er lei seg fordi Pjokken har rømt, sukk. Jeg hadde absolutt taklet sommerfugler og marihøner bedre! Tøff hatt. Ikke rart han liker den!

ania sa...

Hahaha, så tøff han var med den hatten/lua på da! Skikkelig! Og mark ja...shudder.....:P Guttungen sier stadig til meg med sin mildeste stemme sånn innimellom at "insekter er ikke farlige mamma".....neida..bare han holder de unna meg så...:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...