onsdag, juni 27, 2007

~~Buhuuu~~

Litt sånn merkelig dette...plutselig har vi liksom ikke noen "baby" i huset lengre...
Vi har lenge prøvd å få Tobias til å ligge i stor seng...men det har ikke vært aktuelt...sprinkelsengen har vært hans seng...og det har ikke vært mulig å diskutere noe annet alternativ!!!! (Hos mormor og bestefar har han valgt reisesengen istedet for vanlige senger...)
Han har lenge hatt begge typene seng stående på sitt rom...men når vi har spurt om han har villet ligge i stor seng har han bare svart "etterpå..." Noe som betyr laaangt inn i fremtiden for han. Har vel derfor sett for meg at sprinkelsengen skulle bli med oss opp mot konfirmasjonsalderen ;o)
Men...så plutselig i ettermiddag kom han og sa..."Nå meg vil sove i stor seng...!!"
Og pappa'n rydda jo selvsagt ut sprinkelsenga fort som bare det... Litt for fort syntes jo mamma'n da...som kanskje trenger litt mer tid på dette enn øvrige familiemedlemmer??! Tobias har riktignok smokken fremdeles...men fjerning av sprinkelseng for godt betyr liksom at baby'en er ute av huset for godt syntes jeg.... (Først var det vippestolen, så matstolen..og nå sprinkelsengen...)Vel, det er vel sånn det er...men litt vemodig er det nå i allefall!!
Har avtale om at Tobias og jeg skal på shopping i morgen...litt "storegutt" effekter må jo nesten han også få til rommet sitt!!


Godnatt klem fra mamma'n til 2 store gutter!! :-0

11 kommentarer:

ania sa...

*fnis* han er jo bare så skjønn da :D Min eldste er fortsatt min "store lille gutt" :P

Camilla sa...

Du får ønske deg en ny baby da :D Trist for mamma, men sikkert stort for Tobias! God Natt til deg og !

Catrine sa...

Hihi, ja man skal gjennom noen sånne forandringer.
Kos dere på shopping! :)

Malin a.k.a. Boop sa...

Skjønn gutt du har. Og stor og flink som vil sove i stor seng. :-D

Ha en fin dag!

Camilla sa...

Så utrolig skjønn gutt du har!! Plutselig bare bestemte han seg for at nå var tiden inne. De er jo rare også disse små...

Emilie sover fortsatt inne hos oss i sprinkelseng, men rommet hennes skal gjøres klart nå i sommer så det blir spennede å se om hun vil sover der i stor ny seng. Blir deilig å få henne over på eget rom, men litt rart blir det nok også.

Ellen sa...

Oi ja - de blir fort store, ja! Men minstegutt vil vel alltid være litt "babyen" da - uansett hvor svære de blir;o)

Inger-Marie sa...

Å så stor liten skjønn gutt. Tenker det er rart å kvitte seg med sprinkelsenga ja, tenker litt på det her og men regner ikke med det skjer før til jul eller no sånt.

Selv om han sover i stor seng er han din lillegutt likevel;)

Kirsten sa...

Så stor og flink gutt da!
Det er ganske kult med stor seng altså, det syns i alle fall Guro *fnis*
(Selv om prinsessehimmelsengen ble litt stor plutselig, så nå har hun fått ny seng igjen... )

De er nå gode!

Og i morgen er det helg igjen, men hvem teller vel dagene sånn på sommeren *fnis*

*klem*

mari sa...

hehe, de er så søte de små!og de store!:) så bra dere hadde det knall på ferie, jeg har enda en god uke igjen på jobb....men det gjør ikke noe, været er jo dritt.

kos dere på "storegutt"shopping!!

Monica sa...

SÅ flink gutt da! Men skjønner jo det er vemodig! Prøvde min i stor seng tidligere i uka, men våknet av et dunk da han ramlet ut...så her får den nok stå en liten stund til tenker jeg...
Ha det kos på shopping i dag!
Klem

Helle sa...

Hihi herlig. Skjønn stor liten gutt. Og skulle du ønske denne oppskriften på hvordan man lager babyjenter så bare si fra... hihihi. Gubben min mener selv at han kan alt om det...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...