fredag, juni 29, 2007

~~Påvirket av storebror??~~

Jupp...da ble det shopping med meg i minstemann i går. Og jeg har en anelse om at han er MEGET påvirket av storebrors interesser!!!! Tobias var nemlig meget bevisst på hva han VILLE ha!!!!
Jeg fant det søte, flotte Ole Brum sengesettet til stor senga hans og gardiner som matchet perfekt...til og med ett teppe fant jeg!!! Men neida...her var det Cars som skulle shoppes!! Det var jammen det lille knøttet klar på fra første stund...*dåne*....
Så da ble det Cars sengesett da...men tilhørende gardiner...*dåne*... Ikke akkurat det "yndige" gutte rommet jeg så for meg...men Tobias er i allefall meget fornøyd!!!!(Han har riktignok masse cars effekter han også....og det er jo det han og Truls leker mest med.)

Må forøvrig også på Ikea en tur snart...Tobias har jo faktisk så og si IKKE noe på rommet sitt han. *dåne* Truls har vært utstyrt fra a til å siden jeg visste jeg var gravid...mens minstemann arver alt og er fornøyd om han har sokker som ligner på hverandre... Nå leker de riktignok mest på Truls sitt rom eller i stuen oppe...men allikevel...litt særpreg bør jo minstemann også få ha på rommet sitt. (Streng pekefinger til meg selv!!!!)

Tok noen bilder før han la seg nå i kveld.
Han har forøvrig aldri vært vanskelig å legge...men nå er det bare å si leggetid så hopper han i seng. Og han har enda ikke stått opp igjen på natten faktisk!!! (2 netter nå!!)
Siden Truls merket at jeg knipset lillebror...lå selvsagt også han klar for fotografering... ;o)


I dag har jeg forøvrig også nesten fått scrappet 1 layout...måtte jo bare finne frem scrappesakene igjen. hadde helt glemt at fristen for feriekolonien allerede er på lørdag!!! Og jubileumskonkurransen på papirloftet har frist på mandag!!! Litt vanskelig å komme igang igjen....så vi får se hva det blir til.
Sitter for det meste og "suller" med bilder...klarer liksom ikke å bestemme meg for om jeg skal lage eget feriealbum i år, eller om jeg skal lage noen layouter inne i de vanlige albummene til guttene....

Til slutt vil jeg bare minne om at søknadsfristen til å bli med på designteamet til Hobbyhimmelen enda ikke er ute!!!! Sleng dere med da vel!!!!

5 kommentarer:

Sonja sa...

Cars er toppers! Forstår godt at Tobias vi ha cars og ikke Ole brum (",)
Tusen takk for hyggelig kommentar i Bloggen min!

Camilla sa...

Ja, de påvirker hverandre det er ingen tvil om det. Kjempekule effekter dere har shoppa da!!!

Catrine sa...

Hehe, klart han vil ha det samme som storbror! :P
Håper du rekker litt scrapping og!
Ha en fin helg! :)

ania sa...

*fnis* så kjempetøft det ble på rommet hans! :D Her deler mine rom enn om så lenge, så den er litt kvasinøytral :P Ha en fortsatt god helg og lykke til med både scrapping og valg :D

Hege sa...

Hihi - ikke alltid det ble som mor ønsker det nei. Så heldig dere er Heidi - Melina krever fremdeles sin "rett" til å ligge ved siden av (eller over eller rundt....) pappaen sin, og pappaen er ALTFOR svak for henne til å si nei. De har begge lovet at når hun blir 5 år, ja da...! Hørte det både til fire og tre årsdagen også, så vi får se:-) Ønsker meg en Tobiaskopi;-) Vær glad så lenge Truls vil fotograferes - det tar slutt! Min 15 åring er gørrlei både meg og kameraet mitt...forståelig nok kanskje.

Ha en fin dag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...