onsdag, juli 04, 2007

~~regner bort~~

GOSH...visste virkelig ikke at det kunne komme så mye vann på så kort tid altså. Her har virkelig alle sluser fra himmelen åpnet seg i dag!! Er vel snart på tide å lage rismark ute i hagen tror jeg...
Vel, sutrer egentlig ikke av den grunn. jeg har ferie og storkoser meg inne. I dag har jeg slappet av, scrappet litt, sett på tv og lest litt igjen!! DEILIG!!!
Har faktisk kommet i mål med skissen til Scrapping allerede!!! WOW!!!!! Ikke dårlig til å være meg..."frøken i siste liten"...fnis...

Kom ikke med i finalen denne uken, egentlig en layout jeg ble fornøyd med selv faktisk. Selv om den ble laget i hurten og sturten her på mandag..
Er litt rart å scrappe bilder av Truls uten briller...men akkurat i denne perioden var brillene til reperasjon etter litt "tøff" lek i barnehagen.
Layouten er om hans første kyss...JUPP, dere leste riktig!!! Han er 5 år, og har allerede fått sitt første kyss...*dåne*...
Trodde ikke dette skjedde før på barne/ungdomsskolen jeg..men joda!! Truls kom stolt som bare det hjem fra barnehagen og fortalte at nå hadde han "sussa" på ordentlig altså...de hadde til og med vitne på det..*dåne*...
Vel, her er layouten i allefall:
Ser dere forøvrig at jeg har dratt frem litt av "gamle" scrappesaker???? Har bestemt meg for å ta ett lite "dykk" ned i alt jeg kjøpte i fjor ..og før det... og prøve å bruke minst en av de tingene på layoutene mine fremover. På denne layouten var det ghost alfabetene mine fra Heidi Swapp som kom frem fra støvet...og jeg har jo noen av de. (Visste faktisk ikke at det hadde kommet så mange ulike fonter jeg...he, he..)

Sitter nå og funderer på om jeg skal gi meg i kast med skisse fra Creating Keepsakes...de har to deadliner denne uken. Becky's Sketch for januar har deadline 6.juli, og skissen for desember har 11.juli som deadline.
Vel...har i allefall skrevet ut litt "vinterlige" bilder....så får vi se hva det blir til.

Det er forresten en ny scrappebok som blir utgitt i disse dager; "That's life". Den ser spennende ut syntes jeg da!! (Nic Howard har også a give away i bloggen sin!!)

Ha en flott torsdag!!!
:0)

5 kommentarer:

Vibeche sa...

For en herlig side du har laget om hans første kyss :)Herlig historie :)
De vokser fort til, og ting skjer før vi aner det ;)

Camilla sa...

Utrolig flott layout. Herlig tema!!! Synes bildene av Truls var helt nydelige. Jeg burde nok tatt ett lite dypdykk ned i det gamle stæsjet her også, men vi får se. Lettere sagt enn gjort. Men det ghost alfabetet ble jo råstilig da:)

Regn, regn, og atter regn er det her også. Veldig trist vær, men deilig å kunne sitte inne å scrappe uten dårlig samvittighet.

Ellen sa...

Oi, så herlig LO om Truls, da!:o)
Misunner deg aleneferieuke - det hadde jeg absolutt trengt! Men får vel være fornøyd med bare ferie, tenker jeg - og den begynner imorgen med togtur til det våte Østlandet! Kos deg med scrapping, rydding, lesing etc. E*

Hilde sa...

Tidlig ute den karen din ja..*fnis*

Men koselig at han faktisk forteller det til deg da!!

Her "litt lenger sør" er det også kalrt for å sette risplanter i hagen. Nå i ettermiddag lysnet det litt, så jeg hadde håp om en fin kveld. Men dengang ei, nå er regnet i gang igjen!!

Marit sa...

HEI HEIDI!
Har vært en sniktitter lenge,
du lager utrolig mange flotte LO`er og er til stor inspirasjon. :-)
Skal si du er på "hugget" nå,gleder meg til å se mere.
Aleneferie høres ut som å være midti blinken,jeg og flere med meg kan vel bare drømme om det. ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...