torsdag, juli 05, 2007

~~Tja...~~

Egentlig ikke så mye å si...kjeder meg rett og slett!!!
Har brukt kvelden til å surfe litt på nettet, og nå begynner det å komme ut litt "smaksprøver" på nyhetenene som kommer på CHA messen nå i Juli.
Til nå liker jeg i allefall både det jeg har sett fra American Crafts og ScenicRoute!!! Urban Lilly og We R Memory Keepers har nok også noe jeg tror jeg vil se nærmere på.....
Nyhetene til American Crafts kan du se i bruk i bloggen deres. Mens de andre nyhetene har jeg funnet i Catsies(??) blog. (Pengene skal nok få bein å gå på i vinter også...*fnis*)
Ellers så har jeg faktisk laget en layout som jeg har maila til CK i dag.....*dåne*.....ikke det at jeg tror jeg blir med, men av en eller annen grunn er det litt rart å sende en ny layout "over there" for vurdering liksom... Og nesten enda merkeligere var det å scrappe vinter bilder ;o)

Ha en flott fredag alle sammen!!!!
(Ps...jeg blir 29 år i dag!!! Fnis...)

6 kommentarer:

Catrine sa...

Hihi, gratulerer så mye med 29 (:P) årsdagen Heidi! :)

Nå har jeg sjekket linkene dine til CHA sneakpeaks'ene. Og som du sier - det kommer nok til å fly ut litt penger der ja. ;)
Rouge de Garance-papirene er jo nydelige! *sukk*
Vel, ha en super bursdag! :) *klem*

Rita sa...

Gratulerer så mye med dagen :)
Har snoket litt i CHA nyheter jeg også, og haugen med scrappesaker her hjemme kommer nok ikke til å minke utover høsten - det er helt sikkert. :)
Så gøy at du har sendt inn en side til CK. Sidene du lager er så absolutt mer en bra nok til å være med i både CK og andre blader og det hadde vært kjempe gøy med noen "norske fjes" også. Alt for lite av det i de bladene der.
Ønsker deg en super-duper bursdag og en god helg.

Marit sa...

Gratulerer med dagen!
Blir spennende med nyhetene framover,synes forøvrig at det er noe nytt hele tiden som jeg har lyst på ;-)

Berit sa...

Gratulerer med 29 årsdagen! (står da ikke det i mitt "arkiv"??? )
Kose deg - og du må jo ha veldig gode kontakter som greier å få dette været på dagen din. Var ikke særlig pent vær da vi var på Gjøvik i går kveld - og så på "drukna" harepuser, ekorn og brumlemann på Gjøvik gård...

KLEM

Natasja sa...

Hi Heidi, thanks for the link to my weblog! Maybe an explanation about the name Catsies, the only part i understand in your post are the ?? behind the name. My last name is Cats, so it's just a little play with the name ;-)
To bad i can't understand the rest of your post. Maybe you can translate it for me?!

Tank for visiting my blog.

Natasja
xo

Kirsten sa...

Gratulerer med dagen! Regner med at det kommer et innlegg med kameranyheter og sånt etterpå eller?
Kult å sende inn til CK da! Du er modig du!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...