fredag, juli 06, 2007

~~Wheeeeeee!!!~~

Se hva jeg har fått av mann og barn i bursdaggave da!!!!!!!


Jupp, Canon EOS 400D er nå en virkelighet!!!!!!(+ at han hadde snopa med ett minnekort på 2GB...hadde visst sagt til selgeren at jeg tok "litt" bilder) Batteriet ligger nå til lading, og jeg regner med at det blir litt fotografering i morgen!!!! I følge tester som er gjort av dette kameraet kontra det jeg nå har skal det være endel funksjoner som er bedre. Blant annet hvitbalansen slik at bildene inne blir bedre både med og uten blitz. Testen
(Selv om jeg har vært super fornøyd med det jeg har også jeg da!!!)

Har vært stille og rolig markering av dagen, er jo ikke så mye å feire det at man blir "29"... ;o)
Er så koselig med alle hilsninger som både kommer på ulike forum og her i bloggen. (+ meldinger på mobilen) Tusen, tusen takk alle sammen!!!! Klem.

Her har dere forresten layoutene jeg laget til Jubileums konkurransen hos Papirloftet. Finalen er nå lagt ut, og det er kjempe spennende!!!!

And...I'm from now on also going to try to write some English in my Blog.
Even tough I have lived in USA for a year I’m not a good writer!! (So you have to put up with my Norwegian~English.)
Yesterday I linked to another Blog, Catsies. (She has a great Blog, and right now you can find a lot of sneaks from CHA there!!!) Well, as I said in Norwegian I got a great birthday present from my husband and kids today!!! Canon EOS 400D is finally mine!!! I think there will be a lot of photographing tomorrow!!! Tests show that this camera is better than the one I have now. (Canon EOS 300D) And I can’t wait to test it out!!! Below you can see three layouts I made for a contest at Papirloftet.

Ha en flott kveld/Have a great evening!!

6 kommentarer:

Nina sa...

Kos deg med kamera og knipsing i morra - og nyt det siste av 29-årsdagen din ;-)

Elisabeth sa...

ååå for noen fine lo`er du har lagt.. Hilsen Elisabeth

Hilde sa...

*dåne* du har sikkert vært veldig snill, ettersom du får så fin gave!!!!!

Og oversette til engelsk ja, det har jeg tenkt på lenge at jeg burde også, fordi det er så mange ute i verden som er innom..... men da tror jeg at jeg må ha hjelp av mannen min..... skikkelig dårrlig på å skrive rett engelsk!!

Ha en fin helg!!

Geirun sa...

WOW!!!!!!
Gratulerer med dagen og med nytt kamera. Du er vel en heldig liten kone og mor:)Du tar jo allerede fantastiske bilder så det skal bli kjempegøy å se enda flere.

Maya sa...

Gratulerer så mye med dagen og med nytt kamera!!!! Tenker du koser deg med det nå. Har og bytta ut mitt 350D med 400D og digger det! Tar (om mulig) bare enda mer bilder...hihi.

Nydelige LO'er som vanlig av deg!

ania sa...

Weeeee GRATULERER med dagen som var og ikke minst GAVEN!!!! :D :D :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...