mandag, november 26, 2007

Okey....

Okay...plutselig at det liksom gått opp for meg at vi snart er i desember jo....*dåne*...hvor ble november av da???? Jeg skulle jo liksom etter planen ha alle julegavene i boks innen denne tid....men, neida...hvem er det som ikke har begynt en gang!!? Enda godt jeg ikke skal scrappe noen julegaver i år.
Må nok lage meg en liten fremdriftsplan for shopping etc i år også....er bare så kjedelig å ha alt igjen når det nærmer seg jul.

Ikke så mye å fortelle om fra denne kanten. Jobber fremdeles litt vel for mye, men i dag var min nye sjef på plass så nå nærmer det seg vel litt mer "normale" forhold snart!!?
Forrige mandag var det en "merkelig" dag syntes jeg. Var på skolen og hadde innskriving for Truls. Litt vemodig og merkelig at min lille gutt om under 1 år skal være skolegutt!! *dåne*
Han gleder seg som bare det...og mamma'n gruer seg som bare det..he, he....
Må si jeg også ble litt "sjokka" over hvordan fokuset og målene for 6'åringene hadde endret seg i skolesystemet.
Nå er jo jeg grunnutdannet førskolelærer, og tok utdannelsen i den tiden hvor 6 åringer inn i skolen var forsøksordninger og litt skremmede. På den tiden var det lek, lek og atter lek som var i fokus....ble derfor litt forundra over dreiningen over på fag, alfabet, tall og lesing...og til og med prøver!! Sier meg ikke uenig altså...og Truls er så absolutt klar for dette. Men mer forundra over hvordan "pendelen" svinger fra den ene ytterkanten til den andre.... Spennende blir det i allefall for min "lille" gutt.

Fremdeles ikke mye scrapping det blir tid til her....og heller ikke ferdigstillelse av scrappe/hobby rommet....men det er nå mulig å bruke det i allefall. Og både guttene og jeg sitter her mye.
Fikk laget en layout forrige helg, den kom i finalen på skisse'o'mania men nådde ikke opp til poengplass.

Har også laget bidrag til denne runden som er under avstemming nå!!

Ha en flott uke alle sammen!!!

3 kommentarer:

Berit sa...

Tittentei!
Jammen meg godt å høre at jeg ikke e helt alene om å ikke ha julegaver i boks ;)
Håper det blir litt mindre (mye mindre!) arbeidsmengde på deg med den nye sjefen på plass!
Og jammen meg - skolegutt til høsten ja! Tviler ikke på at T er klar! Da A gikk i første var målet at 80% skulle ha knekt lesekoden før jul! Og det tror jeg jammen de klarte!

Ha en fin uke!
KLEM

Kirsten sa...

Så godt at det snart blir roligere for deg!
Håper vi sees snart også, håper på litt lite snø på veien mellom oss i vinter, så kanskje vi får til et treff?
Uansett- vi snakkes vel plutselig!

*stor klem*

ania sa...

Herlig LO :) Og ja, det er rart å plutselig få en skolegutt i hus..... er ikke helt vant til det enda jeg...du har i det minste et år på deg til å venne deg til tanken :)Litt rart det der - det "må" liksom være ytterkanter det er snakk om...?? Hm jajaj :) Ha en god uke! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...