søndag, desember 02, 2007

Så tenner vi ett lys....

...jupp..da var jammen meg desember måneden igang også!!! Iiiiiiiiiiiikkkk....kjenner at stresset kommer litt her nå, mest på grunn av at jeg ikke vet hva jeg skal kjøpe i julegaver til en eneste en...*dåne*.
Husvask, kaker og pynting går sin gang...dvs...vi dropper de første to også pynter vi. (Har liksom aldri helt forstått dette med å "vaske rundt" til jul jeg...liker best å gjøre det om sommeren da jeg kan ha dører og vinduer på vidt gap!!?...og kaker...vel vi får reise masse bort på besøk så vi ikke får det selv...)
I dag har vi i allefall "feiret" første søndag i advent...litt dårlig planlagt som vanlig...og det er derfor i år grønne adventslys..*rødme*...

Vi har også vært på toten/engen hos mine foreldre og hatt "julelys" tenning der. Dette er fast tradisjon..og som årene før kom nissen også i år. (Litt utenom "manuset" mistet riktignok nissen buksa i år...til masse latter både for store og små..)
Prøver også å scrappe litt nå i kveld. Sliter med å komme igang igjen, men prøver nå å få levert til skisse'o'mania de ukene som gjenstår samt har en plan for skisse konkurransen på minneriket!!
Her er bidrag mitt til skisse'o'mania forrige uke:
Oppfordrer dere alle til å sjekke ut denne nye utfordringsbloggen som heter Scrappedugnad!!!! Gratulerer med ett flott konsept jenter, gleder meg til å følge med!!!!
Ha en flott uke alle sammen!!!!

5 kommentarer:

Lene S sa...

Så nydelige "blåse ut lyset" bilde! De er ganske skjønne disse gutta dine ;o) Veldig fin layout også.

Håper du får en fin uke! :o)

ania sa...

Så nydelig han er, og grønne adventslys er tøft!! "Din" grønnfarge til og med :D

scrappermimi sa...

What a great LO, love the colors! They compliment the LO so well!

Hege sa...

Grønne adventslys er vel supert. Hmm...hvem bestemte egentlig at de MÅ være lilla?? Flott LO! Helt i Heidistil:)

Ha en fin kveld!

Hege

Elisabeth sa...

Hei hei, du verden så flott et adventsbilde da...nydelig rett og slett. Og du, den LO'en med kaviar og ost da, kan det bli mer gjennomtenkt med fargen du har i LO'en din.....lekkert, virkelig lekkert...ha en fin fin helg, klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...