onsdag, desember 19, 2007

5 dager igjen....

...og fremdeles en del ting som MÅ gjøres...
Vel, sånn er det når man ikke begynner før siste uka.
Ikke noen krise altså, koser meg litt oppi det hele også. Det viktigste nå er å få kjøpt alle julegaver og får levert de som skal leveres. Ikke den letteste jobben når man ikke har tenkt på hva man skal kjøpe...og at utvalget begynner å tømmes ut i butikkene. ;o)
Men, nå gjennstår bare 2 amå pakker tror jeg, pluss rammer til barnehage bildene guttene tok nå i november.
Ble faktisk IMPONERT over fotografen de hadde benyttet i vår nye barnehage, han har jo tatt flotte "sånnbestilletimebilder" av gutta!!!!Både alene og sammen...og det uten at vi ba om det!!! Hadde ikke tenkt å kjøpe noen nye barnehage bilder jeg siden de tok i den gamle barnehagen i vår....men jeg MÅTTE jo bare!!!
Her har dere en av versjonene:

Vi fikk masse bilder å velge i, både farger og sort-hvitt, og ulike størrelser!

Litt juleforberedelser med gutta har vi også gjort, og i helgen ble det både pepperkakehus pynting og laging av "seigklumper". Begge deler var TOPP, og "seigklumper"...vel de tre posjonene vi laget er det vel snart slutt på...*dåne*.
Ett bilde av "dagens" lysslukker:

Julekortene har også begynt å komme i postkassen.
Nå har ikke jeg så mange scrappende venner akkurat, så det er mest ordinære julekort som kommer hit.
Så da sier det seg jo selv at når det dumper ned ett kort fra en scrappende venninne så sperrer jo både jeg og postdama opp øynene!!! :o)
I dag kom nemlig dette flotte kortet fra Hilde aka Stempelgal i min postkasse!!! (Og postdama syntes det var for flott til å legge i postkassen så jammen leverte hun det ikke på døra!!!)
Se her da...er ikke jeg heldig!!!?
Tusen, tusen takk Hilde!!! Kjempekoselig!!!!!!

Holdt nesten på å glemme en ting...*dåne*...jeg har jo allerede fått en julegave!!! :o)
Jeg har jo lenge fundert på å kjøpe meg blitz, og etter å ha tatt x-antall bilder med røde øyne som jeg ikke får redigert bort bestemte jeg meg på lørdag for at NÅ skulle blitz'en i hus!!! Da var det imidlertid en her i huset som vred seg litt på stolen...og prøvde å finne grunner til at vi IKKE skulle reise ut akkurat da...*knegg*.. Joda, han hadde jo shoppe blitz til meg han. Hadde jeg hatt mistanke om det ville jeg ikke gjort dette altså, men det hadde jeg faktisk ikke!! Så nå er jeg da, endelig får man vel si, eier av en Sigma Canon blitz, type EF 500.
Nå gjenstå det bare å teste dette ut mer enn noen kjappe bilder på ettermiddagen!!

Ha en fortsatt flott uke!!!

5 kommentarer:

Hilde sa...

Koselig at du likte kortet Heidi!
...men at postdama leverte det på trappa... ja det var service!!!

Ser ut til at julen freden senker seg her nå snart, jobber bare i morgen og så er det jul.

snakkes!!

ania sa...

Så koselig! Og så kjekke guttene dine er på biledt da :) Alltid hyggelig med sånne positive overraskelser - skole/bhgfotografering kan være litt random! :) Ha en riktig god jul!!

Elisabeth sa...

ja, det var et fint kort gitt....koselig med slike.... og du, gratulere med ny blitz da, heldige du.... håper nissen kommer med en sånn til meg også jeg.. Ha ei herlig og god jul sammen med dine...

Anette S sa...

Jeg regner med at du er kommet i orden og at julefreden har senket seg i det Hetalske hjem!
God jul til deg og familien din! Gleder meg til å se bilder fra julen med din nye blitz!

Maya sa...

En riktig god jul ønskes deg og dine. Håper du er i rute og at du får nyte julefreden *klem*. Han en flott dag og ikke klem på pakkene helt enda ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...